Begär Offert

08-660 55 55  /   info@enrenarevardag.se

Golvvård

Information

Golvvård

Golvet i våra rum välkomnar samt lyser upp och ger den tillträdande ett vackert intryck. Man kan göra mycket stor skillnad i ett rum vid rätt val av golv. Självklart finns det underlag utav olika typer. Trägolv, laminat, plastmatta, klinker, kakel, parkett osv.. I de flesta fall tycker man att golvet har sin riktiga och verkliga lyster, precis när golvet är nylagt. Det stora problemet är att det inte är särskilt ekonomiskt att lägga om sitt golv varje år eller oftare än så. Det finns däremot en lösning på detta. Golvvård. Med hjälp av rätt golvvård behåller golvet sin kvalité, sitt utseende, och slitstarka yta länge. Genom att börja direkt ökar chanserna för att golvet ska hållas under fint skick längre, men man bör  inte undvika golvvård på ett äldre golv för det.

Golv med textiler

Textilgolv är inte bara behagliga att gå på, utan har även en fantastisk betydelse för rummet i helhet. Textilgolv fungerar utmärkt på kontoret. Och passar fint i en vanlig villa, eller som underlag i ett lekrum i affären. Textilgolvet ger en mycket behaglig atmosfär till rummet och erbjuder en varm välkomnande känsla. Många kanske tycker att det är lyx att använda textilmattor då de kan kräva mycket skötsel. Man vill inte att golvet ska få fläckar eller vara smutsiga då det syns väl. Vi har lösningen och den är så enkel som rätt golvvård, man behåller en fräsch matta samtidigt som den är ren och snygg. Vi tycker inte man ska undvika denna typen av golv, när vi finns där för att hjälpa till. Vi vårdar era textiler så de håller sig fina under lång tid framöver.

Lackerade golv

Som ägare av ett lackerat trägolv kan det hända att man känner viss oro över repor och skador. Lackerade trägolv är svårare att undvika skador och repor på. När dessa uppstår och blir starka syns de väl. Arbetet att återställa golvet är tidskrävande. Vi vet hur man vårdar dessa underlag på bästa sätt. Vad ett lackerat golv behöver är omvårdnad relativt ofta. Man behöver undvika att grus, stenar och smuts kan repa och skada mot golvet. Tiden finns inte alltid till för att vårda sina golv så mycket som kan vara nödvändigt. Vi hjälper er oavsett vad ni har för golv, vi underhåller textiler, plastmattor, heltäckningsmattor, behandlade och obehandlade trägolv samt mycket mer.

Golvvård av olika slag

En fastighetsägare har många sorters golv att underhålla, det är inte alltid optimalt att göra jobbet själv. Vi vet vilken behandling olika typer av golv kräver för att vara hygieniska och rena. Ett plus när man underhåller sitt golv under rätt förutsättningar är att livslängen ökar. På kontor rör sig personal och kunder fram och tillbaka, att alltid erbjuda ett snyggt golv samt ett fint intryck är betydande för kunders uppfattning och personalens trivsel. Golvvård kan behövas överallt inte bara på kontor eller i villor. Butiker, hissar, trapphus, hotell, restauranger osv.. Oavsett varför ni vill att vi ska vårda era golv hjälper vi er att framföra bästa resultat.

Begär Offert


AllaMåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag

Ett tillfälleVarje veckaVarannan veckaEn gång i månaden

Erbjudanden

Aktuella Erbjudanden

Läs mer om våra erbjudanden och kolla hur mycket kan du spara idag!

LÄS MER